Berat dan ketinggian

hai assalamualaikum, nak tanyaaa.. anak saya 3 bulan dahh. tapi berat dan ketinggian dia kurang memuaskan. ketinggian pon dah bawah garisan sikit(dh masuk kategori Bantut) anak saya fully bf. mcm mana ye nk bantu untuk naikkan berat dan tinggi ???? ni anak ke 3 sayaa. sebelum ni abg2 smua ok. ke normal je anak perempuan mcm ni ? 🥲 saya susah hati..

1 Balas

bb bf ok x..kekerapan sebelah2 camne.waktu mlm menyusu ke or kurang..waktu tido dia ok ke kurang.ni tips sy n sy bt..cara masing2 kan.sy kerapkan bb menyusu waktu mlm..sy x kejutkan tp just sua puting breast ke mulut bb n dia isap..bb pn menyusu lama.. tido siang bg tido dlm 2 jam..pastu main dlm sejam or lbh..pastu tido blk.alhamdulillah setiap bln berat bb naik sekilo setengah or sekilo.skarang umo dah 5 bln.berat 8kg lbh..tinggi pun ok.dan bmi pun cantik.anak sy pempuan