darah nifas

hai assalamualaikum nak tanya kalau darah nifas dah sikit warna coklet dah genap sebulan. kena pakai pad kah? mcm tak selesa rasa. kalau mommy semua pakai pad juga ke? jenis apa? boleh share tak dgn saya #pleasehelp #firstmamy

6 Balas

byk ka sikit. klau byk pkai la pad. klau mcm sy skrg ada coklat skit pkai pantiliner librese je yg saiz no 2 kcik..

MCM sy sy Tak pakai pun...sebab dia tak kluar dok je dekat dlm tu🤭 Klau pakai pad rasa rimas😅

xperlu pakai pad kalau dh tinggal sikit2. boleh pakai pantyliner je awak

kalau saya saya xpakai seluar dalam kalau dah tinggal sikit2 tu

Sya tak boleh hidup tanpa pantyliner. Malam ja sya tak pakai

pantiliner blh..