Muntah,tubuh letih

Hai assalamualaikum mommy2.saya nak bertanya saya dah muntah 2-3 Hari dah .penat sgt.mkn je muntah.saya cek test pregnant Naik 1 je.macam biasa .mgkin awal lagi kot NK detect Pon kan.tubuh letih je Sbb xleh NK Mkn apa.adakah itu tanda2 pregnant atau penyakit lain ye? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

boleh jdi tanda2 pegnen. tapi boleh juga jadi tanda2 nk dtg period atau perubahan hormon. nak confirm pegnen ke x mmg kenee test upt je sis. 2 minggi lagi kalau x dtg period lagi boleh test upt

2y ago

okay terima kasih