Keliru

Hai assalamualaikum mommies semua . Sy nk tnyala kan . Hari² sy cuci puting sy . Kadang² sy terpicit & ad kluar bnda putih kuning . Tu apa yaa ? Susu ke ? And normal ke klau mengandung bnda tu kluar ? #FirstBaby #22w5d

1 Balas

Walaikumusalam, ya normal ja tu. Penghasilan susu. Keep on cleaning! Nanti susu lebih banyak mudahkan baby untuk breastfeed. Ikut pengalaman saya anak 1 nilah. 😂

5y ago

Oh yeke . Hihi tq sis bg thu . Mklumlah xde pengalaman . Tkut benda lain jer hihi