Mask muka selamat ke?

Hai and assalam mommies smua.. nak bertnya,, suami sya ad beli mask muka dengan Tmg Mart... sya rse cm ragu2 plak nak pakai mask.. selamat ke utk mommy2 preggy pakai? Bukan beli online.. sya ad sertakan ingredient mask tu.. cbe mommies2 tgok.. 😚🤗😐 rsau sya nak pakai sejak2 prgnnt nii... #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Mask muka selamat ke?
1 Balas

kalau sesuai dgn muka sis insyaAllah xde effect dkt kandungan., tp ingredient die ade alcohol , x sesuai untuk kulit yg kering atau mengelupas

2y ago

oh iyeke.... sy ni kulit senstif plak masalahnya .. prrggy ni lgi kulit senstif... tu sya tk berani pkai..... apepon thankss ya sis...🥰🙂