darah O negatif 😞

hai asalam semua sy nk share story , time 27week hritu sy bru dpt thu yg sy drh o- , high risk smpai urgent kene amek sample drh lg . dr kata if xstart ubat sbelum 28week kmungkinan besar bby bole … :) hrini sy dh 28w 2d and blum start ubat lg sbb kputusan blum keluar n esok kne check up n amek drh lgi . sy xmntk banyak cuma mntk doa dari ibu” yg lain doakan chya mata prtama sy sihat sempurna & kuat shje .. terimakasih 🥹🙏🏻 #firstmom #bantusharing #semogadipermudahkanurusanku

2 Balas

Sy ada tengok sis org kt tiktok darah O negative. Insyaallah semua baik2 saja.. bersalin baby putih gebu ja..doa byk2 ya.

5mo ago

allahu.. harap” begitu la aamiin3

maaf tanya kenapa dengan darah o negatif?

5mo ago

darah o- kna ada injection x salah.. sbb sy haritu ada ancaman kguguran.. doktor risau sy O-.. kira cm O- ni tkut blawan ngn darah anak la. kalau anak + ibu pla - jd darah x incompatible/x serasi..jd blawan.. tp mjur sy +..