Mata berair

Hai? Anak saya dh 7 bulan 10 hari.. since lahir smpai sekarang mata dia asik berair n sometime keluar taik mata warna hijau..kadang tukar2 mata sekejap kiri sekejap kanan.dh refer doc dorg ckp normal, refer swasta dorg cakap allergi😅 ada ke baby yg masih berair mata

2 Balas

baby sy awal² brair juga slalu..tp xda tahi mata..skrg ni kdg² brair...klau sy tgok bulu mata dia mmg slalu msok mata..or maybe ikot sy..mata slalu brair. .

sama macam baby saya umur 7m dari lahir mata kanan asyik berair and bertahi, nurse kk kata normal. tapi sampai sekarang tak ada jawapan patut risau ke tak