Anak kerap membuang air besar

Hai, anak saya dah masuk 6m24d harini tapi start semalam kerap berak ,but najis on off colour hijau kuning, normal ke kalau mcm tu? Masuk harini dh 13kali dia berak tapi tak meragam or nangis.. Cuma makan kurang ,lebih kepada nk breastfeed je skrg.. Nk bawa ke klinik or hospital risau kena amik darah but ada yg ckp normal .. Risau saya😅#firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

najis tu awak refer stool chart kat google tgok normal/tak.. klau normal then should be fine lah.

kalau u rasa merisaukan, bawa je pergi check.

mungkin nk tumbuh gigi

nak tumbuh gigi tu