Self harm pukul diri sendiri

Hai , anak saya 1 tahun 7 bulan. Normal ke kalau dia pukul/hentak kepala atas lantai bila nangis? Hentak kepala tu hanya untuk start nangis. Bila dia dh nangis dia akan stop hentak kepala. Benda ni jadi kalau dia kena marah/ tak dapat apa dia nak.

1 Balas

ank sye pon sme sis..gurl 1 thun 7 bln..pon klau lalak die mcm nk hntk kple...tp bile sye perhti..lme2 kurnglaa hntk kple tu.cume lately ni klau die lalak ke mrh ke...die sujud jelaa dkt lantai .tp da x hntk kple..sye pon x psti normal ke x..sis kne monitor je kot ..mngkin tu care dorng nk lpas kn emosi dorng...