Alahan pregnant

Hai... Alahan pregnant sy ialah mgntuk dan letih yg teramat sgt. Setiap kali lps mkn sy akn mgntuk sgt2 dan sy akan selalu tidur lps mkn.. Adakah tu akn mggu dr segi keshatan sy dan baby? Khdupn sy skrng adalah mkn tidur, mkn tidur 😅, kerja rumah pun sy mlas nak buat. Sy suri rumah sepenuh masa, kndungn 10mggu6hari #firstbaby #mommybuntu

1 Balas

Hi mommy.. Sy xrasa awak mls.. Mungkin sbb kli pertama mgndung. Lain org lain badan. Lain jg rasay. Mcm sy, ap yg alami mmg sy alami. Kdg nak hentak je kpla kat dinding sbb rasa drini malas tahap dewa dewi. Tp bila sy call mak sy.. Tny, mak ckp mmg mcm tu org mgndung. Suri ruma dptla tidur. Yg krrja tu hmm kena tahan la jawab ngantuk tu. #TAPSupermoms #29thNov20