Rasa Menyucuk

hai adakah normal pregnant 6 weeks tapi rasa menyucuk mcm angin, sakit sangat. cuma jadi kejap kejap.#SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

sama dgn saya sis perut cramp takboleh berjalan atau buat kerja langsung. lepas buka puasa mulalah angin menyucuk sampai nak bernyawa pun susah

saya pun rasa yang sama. tak sure itu ke maksd cramp .entahla

1mo ago

itulaa risau lah.. nak tahu keadaan pun doc suruh tunggu 7 weeks utk scan first time. moga Semuanya baik🥹 utk awak jugak. moga dipermudahkan segalanya. Amiin