mummy to be pada tarikh 2023

hai , ada yang sama dengan saya tak ? due date bulan 6 / 2023 . kalau ada boleh comment tarikh tak ? manatahu sudi berkawan , share share pengalaman masa mengandung . #bantusharing #seconbaby #baby2023 #jomshare

152 Balas

Haii mommies ..saya due date kalau ikut last period 24/5 ..tapi bila scan lari pulak ..jadi due date 4/6 ...tak confirn lagi ..17hb 11 ni ada appoinment dgn doktor nak scan sekali lagi ..nak confirm betul2 ..doakan saya dan baby sihat semua dan dipermudahkan segala urusan Aamiin ..dan saya doakan mommies dan baby dalam ni semua sihat2 je Aamiin ..

1y ago

Same 4/6 hehe

haiii.. due saya 27 june..second baby.. kalo ikotkan 1st born due 30 june tapi keluar 3 july.. yang adik nye taktau ler keluar awal ke lambat dari due..hehe.. sekarang mulut terasa payau pahit semua..badan lemau jee..tapi kene keje..kat tempat keje kejap2 tido 5mnt..hahaha

sy ikut kire last period due 1/6 tp doc scan due jd 17/6. tp doc kata belum confirm lg sbb mesin kt kk tu tak bpe elok. 2 mggu lg sy ada oppoimnt dgn pakar o&g. nnt doc scan lagi bg confirm. doakan sy n baby sihat ye.

Hi, sy klau ikut due last period 5/7 tp smlm scan jd awal plk 26/6..next week kena check lg skali lps tu bru nk buat buku pink.. Last year pernah kguguran then ni bru lekat blik.. Semoga kita semua sihat² ye 😘

Hi awk.. Sy due date 26/6...skrg bru 7w2d...blom scan lg..nie bby no.3..alahan cume loya,pening, kembung.. Selera mkn x bpe nk ade..sy doa kn moga kite semua mommy2 di permudah kan urusan nt.. Insyallah

2y ago

samee..26/6🫰🏻

Saya 15/6 InsyaAllah.. Sekarang ni alahan loya muntah,batuk , taklalu makan dgn ayam lagi la takboleh tengok langsung , berdiri lama tak larat sgt.. Moga kita sesama kuat utk anak kita ya ❤️

Hi. sy pun due date 22 june 2023. Now still morning sickness and rasa kembung perut je. Semoga dipermudahkan urusan kehamilan dan bersalin kita nanti ya

2y ago

Ouh mcm .. okay.. baikk.. terima kasih ☺️

saya due date 28/6 kalau ikut kalender islam hari arafah. inshAllah moga baby kita semua sihat sempurna 😍

1y ago

sy 29/6 doakan sy & baby sihat2 selalu♥️

Hye, sya 10week dah. Due date 24 june. Mual, kmbg perut, pening ada. 30nov ni bkak bku pink. InsyaAllah. Semoga dpermudahkan sgla urusan kita semua 🤲🏻❤️

salam awk nak tanya sy lupa tarikh last period saya. tapi sy scan semalam dr kata 12 minggu dh. due date bulan jun. kalau awak, last period bulan berapa?