mummy to be pada tarikh 2023

hai , ada yang sama dengan saya tak ? due date bulan 6 / 2023 . kalau ada boleh comment tarikh tak ? manatahu sudi berkawan , share share pengalaman masa mengandung . #bantusharing #seconbaby #baby2023 #jomshare

152 Balas

hye.. sama la due 3/6.. anak no5 selepas 6tahun lahirkn ank no4.. rasa excited tu mcm pregnant first baby 😂 x sbar plak tu nk shopping brg2 baby 🤭

Sy dlm 23/6. skrg tgh kuat morning sickness n gastrik dlm masa yg sama. ank sulung Bru 1 tahun 4 bulan tengah membuas. memang mencabar la😅

Hai, EDD saya jika ikut tarikh period 18 Jun 2023. Jika ikut scan 16 Jun 2023. Semoga kita semua dipermudahkan urusan. Insyaallah, amiin 😊

2y ago

sama sis sy pun 18/6/2023

hi..kalau ikut tarikh last period due sy 15/6.. tp aritu scan 8 weeks just kantong shj..blom nmpk hearbeat baby..doakan semoga baby sy sihat ye..

2y ago

saya due date kita , tapi bila ikut scan jadi 26/6 😅 takpa . semoga baby awak baik baik saja

19/6.. anak no 4 tapi jarak dia dengan akak abg dia. beza 6 tahun juga. debar juga.. mcm no 1..y penting ms raya boleh makan sedap2..

Saya due 3/6 , tapi dari sblum khwin lg dh strt pakai braces.. Setiap kali review brces sakit sngt, boleh tak makan ubat tahan sakit?

hi. due date saya 26/6. sekarang tengah morning sickness. a bit nervous sebab anak first but excited at the same time 😂

2y ago

hai sama lah kita 😍😍😍

ikot kiraan sendiri 20 june.. kalau ikot scan 18/june .. tak kira la bila jnji bby sihat sempirna akal fikiran fizikalnya

2y ago

kadang kadang bersalin awal , kadang lambat

Sy 19 jun 2023. 15hb ni baru appt buka buku pink. Bulan 7 keguguran. Br dpt tahu preg blk. Moga semuanya dipermudahkan.

2y ago

Eh birthday saya ni . Hehe tapi saya due 4/6 pulak

sy 4/6 insha Allah, smoga proses kehamilan n kelahiran kita berjalan lancar 🤲🏻 be strong mummytobe 💪🏻