Beras sushi sakura

Hai ada yang pernah guna beras sushi sakura untuk baby? Tempat saya takde beras sumo..beras sushi sakura je ada..gambar lupa nak amik.. search kat google payah pulak cari sebab lupa mcm mna full nma beras tu cuma nampak tulis sushi and brand sakura 🙃klau tak ok better sy amik beras bario je ..tp klau ok saya nak amik beras sushi sakura tu #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

beras biasa pun okey je.. tapi klau mampu okey je, sbab amount nak bayar zakat nanti pun akan ikut jenis beras yg kita guna.

beli kat shopee beras sumo..beras sumo bgs utk naik kan berat baby.banyak karobohidrat☺️

Ramai cakap beras sumo bagus tapi beras biasa yang mommy makan pun boleh.

beras biasa pun blh..x ada mslh asalkan ibu rajin pelbagai menu anak..

beras biasa yg kita makan pon boleh awak. xjadi masalah☺️

1y ago

kalau awak nak juga brand sumo tu boleh cuba cari dekat speedmart pon ada

Apa apa beras pun boleh awak😊