siapa due hujung bulan 5 dah bersalin ka?

hai.. ada x sini mommy2 due hujung bulan 5 yang dah bersalin? boleh nyatakan sekali kenapa bersalin awL.. sy due 26.5..now 35minggu 6 hari.. berdebar rasa menghitung hari.#ingintahu #babymei

20 Balas

sya due 21/5 bby dah menurun bby mgeras tu ada lah sakit pinggng&punggung smua dah ada rasa rasa tnggu ari je ni sbb kdng tu bby lahir selalu xkn ikut due yg tepat ada yg awal dari tarikh kita

4w ago

sis sama due date.. tp sy kena warded 29/4 sbb doktor ckp baby kecik.. ni tgh usaha utk tmbhkn berat bby.. hope berat bby naik & bersalin normal 🤲