Panas masa malam 28w

Hai ada tak yg mcm saya time malam mesti panas .. lagi2 selalu basah tang leher 😂

1 Balas

time pregnant ni mmg panas ,lagi2 musim skrg sy yg xpregnant pon panassss.😂 mcm dkt hospital aritu,lepas beranak terus rase sejuk badan. pdhal mlm tu sblum beranak kemain panas. igtkan kipas kt spital slow😅upenye tu lah perbezaan suhu badan org pregnant ngn xpregnant 😂

11mo ago

Hahaha kann kan. Ingt kn lepas hujan sejuk la sikit tapi sama je 🤣