Tak datang period?

Hai,, ada tak sis dekat sini pengalaman tak datang period 3 bulan mcm sy? Biasanya on time. Bila pergi scan dekat klinik, Dr cakap telur dah ada tapi xmatang.. Kenapa ye boleh jadi mcm ni? Tiba2 telur jd xmatang.. Tq.. #bantusharing #advicepls

6 Balas

hi assalamualaikum sis berminat tak nak try consume ihamil yes dari mymila banyak feedback positive .kalau sis berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh ws no ni Whatsapp MYMILA CARE : Wasap.my/601164355071/haisayaberminatnakcubamymila

mcm saya la tu sis tp period teratur pula . cuma dtg ke pakar puan sebab nak conceive bby . doc ckp telur x matang and bagi ubat folic acid , lepastu ambil darah and so on .

klau sebelum mengandung xpnh period x teratur tp lepas je bersalin mmg jenis setahun lebih x datang bulan.

Hormon tak balance ovulation jadi lambat. Tengok balik gaya hidup macam mana. Jaga makan, jaga exercise

ni pcos. kena amalkan Natural Progesterone Cream. bg balance hormones

Up