Bayi 3 bulan cirit birig

Hai ada tak mommies brpengalaman hadap bayi cirit birit umur 3bulan ? Apa tindakan? Sy ke klinik n doc bg ORS + probiotik

3 Balas

saya habiskan probiotik tp tak ada perubahan.sy tukar susu baru ok.btw saya guna Lactogen dari baby umo 1 bulan.tiba2 masuk 2bulan baby tak sesuai.saya tukar ke Dupro

Susu formula ke? Cuba consume ors and probiotik dulu if takda perubahan tukar susu

Hi nak tanya anak saya skrg mcm ni, brp hari ya anak awak cirit birit?

8mo ago

5 hari juga