batuk anak 1t5b on off

hai ada tak dekat sini anak korang batuk on off means batuk tak kerap . contoh ada hari batuk ada hari takda batuk , contoh kalau hari itu batuk pun tak lama kejap tu tak batuk da . batuk dia bukan nya setiap masa . anak saya akhir bulan 9 haritu ada warded sebab batuk nafas laju dada berlekuk . scan paru paru darah semua okay , masa hari warded pakai oxygen okay lama kelamaan nafas dada pun okay . lepas dari discharge sampai sekarang batuk on off macam saya cakap kat atas tuh . da ada bawa pegi klinik pakar kanak kanak tapi still ada batuk juga . saya da pening da sebb tgok eh okay da takda batuk , eh tetiba lusa nya ada batuk pula . ada ke anak korang seusia anak saya detect asma ? remedy apa lagi ya yang boleh saya cuba buat ? minyak bawang putih da selalu pakai .#firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Batuk berkahak ke?

6mo ago

pernah neb berapa kali da pernah warded juga . saya ada bagi air campur honey garlic . anak saya klau da batuk mesti muntah keluar kahak sekali . anak sis batuk on off da berapa lama ?