KEMBUNG PERUT

hai. ada siapa boleh share tips mcm mana nk legakan anak kembung perut 🥺 anak saya baru 28hari hmm

1 Balas

Try search kt tiktok. Bukan taknak share kt sini tp kalau kt tiktok banyak video2 tips tu jadi awak nampak dgn jelas nk buat mcm mana. Kalau saya hari2 sapu minyak telon & tropika herbal cream kt perut, dada, belakang & tapak kaki baby. Mmg hari2 baby kentut & perut dia sentiasa lembut tak kembung. Tp sesuai dgn baby saya tp tak pasti sesuai dgn baby awak or tak. Then kerap exercise kan dia (cari video di tt)

5mo ago

tak jugak. tengok pada keadaan baby. kalau dia kerap nangis, susah nak tidur dan serba tak kena tu mungkin betul tanda kembung perut