Brand Offspring.

Hai ada mommy guna produk ni untuk newborn? Katanya natural products. How about pampers offspring, okay tak? #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #seriusnanya

Brand Offspring.
1 Balas

Hai. Pampers offspring super soft. Suitable untuk baby with sensitive skin. Tapi sebab soft sangat, senang bocor kalau kencing or berak banyak 😅 Kalau wonder oil dia pulak takde bau pape. So kalau suka baby bau wangi2 sikit, offspring bukan the best product nak guna.