Positif covid

Hai. Ada ibu hamil yang pernah positif covid ke. Boleh crtakan pengalaman korang. Saya takut ganggu kandungan. Sy hamil anak pertama #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

pernah tapi tak ingat time tu kandungan berapa week . time tu terus pegi ke CAC and disebabkan saya tga pregnant nurse kat situ pun cek saya tekanan apa semua la tu pastu nurse tgok pun saya ada masalah hb rendah time tu siptom saya demam batuk selsema ja alhamdulillah pernafasan okay . tapi hari hari sepanjang kuarantin saya perlu update kesihatan saya dekat nurse KK alhamdulillah anak sekarang da 4 bulan

2y ago

and time tu saya monitor pergerakan baby dalam perutt

xpernah alami