PEDIH HULU HATI

Haaaiii , sayaa first mom , saya nak tanya , normal ke bila dah 23 weeks , rasa pedih hulu hati 🥹 Sangat sangat tak selesa yaaa . Ada tips taakk macam manaa nak hilangkan ? Lagi lagi bila waktu malam , dah baring untuk nak tidur , lepastuu terasaa pedihnya tuu . Bangun pagi pun sama . Kadang saya minum air suam untuk bagi lega , tapi tetap tak lega . Any tipss mommiieesss ? Help pleaseee 😌😭

2 Balas

normal.. makin sarat makin seksa sakit.. kurangkn mkn pedas & berminyak.. jgn mkn bnyk terus dlm satu masa.. mkn ckit tp kerap.. jgn mkn lewat mlm.. lps mkn jgn terus baring tergolek..

12mo ago

tq sis ❤️

nnt time checkup tanya doktor