Tahan lama and good quality

Guna dari anak sulung juga . Start amazing this product kak ipar guna . Bila panas tukar wrna . Tak ke kita mak2 ni eksaited terlebih yedak . Kelebihan : .: kita tahu makanan panas dan suhu bilik. Bila panas sudu akan tukar wrna . Mangkuk dy jenis melekat . So kalau anak BLW tu tak perlu risau pinggan trpelanting kekekeke sebab memang susah nk cabut walaupun beribu kali hentakan anak . Paling2 anak nangis sebab tangan sakit memukul mangkuk tu . Thumbs up ! Tak rugi mami beli . Memang useful sangat ! 🤩

6 Balas

👍🏻 ye excited tengok tukar warna bila panas Senang nak detect juga

Yes, very useful 👍🏻 recommended!

beli mcm ni 1

👍👍👍

BLW tu apa puan

2y ago

BLW : baby led weaning ajar anak makan sendiri , suap sendiri 😍

👍