Vitamins

May gumagamit ba dito na OBYNAL? para saan poba yung vitamins na iyon? kasi simula nung nereseta sakin ng center yan lumkas ako kumain kayu ba ?

2 Replies

Prenatal vitamins typically contain Folic Acid, Iron, Iodine, Calcium, and other important vitamins and minerals. These help to nurture your body while providing a healthy environment for your baby to grow and develop. Calcium is helpful for both mom and baby due to its role in bone growth.

habang palaki ng palaki c baby sir normal lang na padami ng padami dn ak kinakain mo