Things for baby

Good evening ? Ano ano po yung mga kailangang unahing bilhin na gamit ni baby ??

4 Replies

- diapers - side tie shirts (around 7-10 pcs lang) - pajamas - mittens - booties - bonnet - wipes / cotton balls - crib - receiving blanket

diaper receiving blanket lampin baby oil alcohol damit ung may tali and pyjamas socks and mittens set ng higaan ni baby pillows and pangsapin

tie sides burp cloth/lampin muslin blanket diapers cotton toiletries for baby

pajamas, bib, baby bottles, lampin, diapers, wet wipes, etc