todller's speech development

Good day mga mommies. ? My 20 month old LO ( girl ) can say atleast 13 words. Should I worry na 13 words pa lang nasasabi nya and still can't form two words? She loves to talk yun nga lang po 13 words pa lang talaga naiintidihan ko. She can understand naman po like when I say get your shoes, give me the ball. And sobrang likot din po nya, pag kumilos parang boy eh :) thank you so much po sa mga sasagot?

1 Reply

No need to worry naman momsh, ganyan din babies ng friends ko..