Bath after Vaccine

Do you give your babies a bath after their vaccine shot once you get home? Since we came from the hospital, kailangan talaga maglinis and maligo. What about you mommies? #TeamBakunanay #ProudToBeABakunanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll

3 Replies

kami yes. sabi ni pedia okay lang basta quick warm bath. pero best to ask pedia ni baby for advice.

yes especially galing kayo sa hospital. maraming pwedeng kumapit na Kung ano ano sa balat ng baby

yes i do!