Obimin boleh ke mkan dgn panadol?

Gigi bongsu saya tetiba tumbuh dn sekarang sngat sakit,sya nak tanya boleh ke kita makan obimin dengn pnadol sekali atau perlu jarakkan? Saya dh berapa hri skip obimin ni,risau pula😭

1 Balas

jarakkan sis. jarak dalam 4 jam pun okay. pagi makan obimin, tengahari makan panadol.

5mo ago

terima kasih sis,tu laaa sy nak jarak kan sebelum ni sebb keadaan gigi yg sangat sakit dan memerlukn pain killer yg kerap, sekarang dh boleeh tahan so saya stop pain killer dn makan obimin balik , moga baby saya sihat AAMIIN ya rabb