Due 28/8. Current 38weeks

Gerakan baby saya normally jam 2/3 dah settle 10gerakan. Dah 2/3 hari ni nak cukup gerakan tu sampai jam 6/7. Kdg saya rasa dia gerak je, tapi "baby kick" tu tak ada. Saya takde nak p hospital lagi. Waktu malam baby sgt active. Agak2 normal ke hujung2 ni baby kurang "kick". Movement tu adaa... Doakan saya ya Siti Aisyah Musa bersalin before 18/8 sebab suami pergi Mekah sebulan lebih. Takut beranak sorang2 nanti 😭

2 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita sama due 28/8/22 masuk 38minggu hari nie

2y ago

blm ada tanda² lgi ...ank sulung