GDM on diet

Hi gdm mommies. Korang bsp 2 minggu sekali or sekali sebulan ya? Saya jadi overthinking nak cek setiap hari. Makan pun takut takut. Selalu tak kenyang 😭 tapi kalau cek bsp time puasa 3.9,4.2,43 lepas makan 4.8,4.6. Tolong bagi kata semangat supaya tak overthinking risau betul. N susu boleh minum tak? Tq #gdmondeit #gdm

2 Balas

makan jee mcm biasa sis,cme portion tu kurangkan ikut advice dietician. nurse pon ada advice utk mnum dutch lady fullcream better than anmum