Najis bayi sebulan setengah

‼️GAMBAR NAJIS BAYI, TAKNAK TENGO JANGAN TEKAN BUKA‼️ Nak tanya, najis bayi sebulan setengah tiba2 keluar macam ni. Najis kehijauan + lendir darah sikit. Baru sekali ni je keluar. Ingat nak pantau dulu najis lepas ni kalau masi sama nak pg jumpa doctor. Sbab at the same time saya on antibiotic jugq dah masuk hari ketiga harini on antibiotic. Baby full BF. Ade tak yg kat sini ade pengalaman macam ni? #firstmom

Najis bayi sebulan setengah
9 Balas

Kalau ada darah tak perlu pantau. Boleh terus pergi klinik dan tunjuk gambar ni pada doktor.

5mo ago

Boleh awak

Kalau saya, kalau ada darah tu, sy tak pantau dah. Saya gi jump dr terus. Takut tak normal

Terus jumpa doktor. Swasta pun boleh asalkan pakar kanak2. Bukan sebarang doktor

baby minum susu apa? kalau sampai berdarah jangan tunggu. terus je g hospital

5mo ago

Baby fully breastmilk

Bawak jumpa dr takyah tunggu la sis. Apa2 jadi nk nyesal kmudian hari ke

5mo ago

Boleh

ke pasal antibiotic? anak saya jadi gini sebab antibiotic

5mo ago

Tu risau mcm tu juga. Sbab sblum ni tak prnah mcm ni.

on antibiotic kenapa ya

5mo ago

Dlam pantang dpt naik gatal2 kaki tangan badan. Doctor bagi antibiotic 5 hari makan.

pergi je klinik

g hosp