Enfagrow 1-3 y/o

From similac tummicare 0-12, nag switch kami nang milk ni baby to Enfagrow when she turned 1 yr. Old. The problem is she's having hard stool. Any milk suggestions that can normalize stool? My baby only eats veges. And fruits and also a good water drinker, she can finish 20oz or more a day.

1 Reply

kamusta po ung Similac mommy di po ba na tigas poop nya ? kaka switch ko lang kc sa Similac tummy care feeling ko na hihirapan mag poop si baby kc na ire sya Ng pwersa tas parang nahihirapan.

3y ago

Super ok po sa baby ko. Hiyang sya.