#TEAMJUNE2021

From the beginning dito na ko nagaupdate sa #theAsianParent so I just want to include them and share my baby's picture here. Meet my baby: JEMIAH CELICIA 7lbs. Via normal delivery EDD: June 20, 2021 DOB: June 4, 2021 All glory to God for my safe delivery! We are only a prayer away to God. Keep on keeping on! Kaya naten yan team June! #firstbaby

#TEAMJUNE2021
47 Replies

Sana ako den po manganak na. Ano po ginawa nyo para lumabas agad si baby. June 14 po due date ko.

3y ago

same po waiting din due na bukas 😇