Things used for baptism

Hi follow mums & dads! My baby’s baptism is this sunday and I just wanted to ask what you need pa for the baptism proper like candles, cap, etc. i just want to double check if may kulang pa ako. TIA ❤️

1 Reply

damit ni baby na white.. cap na white. candles. actually yan lang. kasi ung babasahin na parang misalet provided na ng church.. ung parents naka decent na suot.. may church na bawal sleeveless so double check the dress code.. and then cguro money na lang in case may extra payment like sa sponsors na additional..

5y ago

Thank you sis ❤️