Folic acid

Folic acid apa yg sesuai untuk rancang kehamilan??? #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

4 Balas

folic acid apa2 pun boleh sis tak ada masalah. folic acid ni tak bantu kita hamil tau. cuma dia supplement untuk in case kita hamil, cukup folate dalam badan kita untuk supply kat baby. baby perlukan folate yg banyak awal2 kehamilan untuk pembentukan saraf

folid acid ni tujuan sebenar bukan utk rancang kehamilan dear. dia utk cegah berlakunya kecacatan kepada janin dlm rahim kita. kita digalakan makan seawal 3bulan sebulan nk pregnant

8mo ago

iye.. dan suami isteri kena makan minum makanan berkhasiat utk badan hasilkan benih yg elok

saya makan folic acid appeton . suami dan istri boleh mkn

apa2 brand pun ok