7 week pregnancy

#FirstPregnancy perut kerap cramp and sakit pinggang tapi alhamdulillah masih belum kena morning sickness. masih boleh bekerja tapi bila tidur letih dia mcm buat kerja banyak padahal tak pun🥹

1 Balas

Sy dulu masa 7w macam gitu jga, asyik kerap rasa cramp sengugut je so far takde pape. Tp sis kena pantau, takut ada spoting or pape yg suspicious terus gi hosp tau. Nanti sis dah 30w keatas lg banyak sakit pinggang peha betis kaki😵‍💫 btw sy Skrg dh 37w still tak kena morning sickness pun. Lain org lain alahan kdg2.