9 weeks 4 days

#firstmom salam mummy .. harini saya keluar lendir macam ni .. perlu refer hospital terus atau klinik ? Saya risau 😞.. doakan yang baik2 buat saya dan baby ye mummy2

9 weeks 4 days
10 Balas

nasihat saya pergi je klinik atau hospital..sebab saya masa 6 minggu ada kluar titis2 darah Dan ada sikit ketul2..awal2 pagi ajak suami g kk tapi kk suruh refer hospital.lepas tu kena tahan wad sehari sebab nak tau darah tu bhenti ke x..tapi alhamdullilah darah tu kluar kjap tapi byk sebab guna pad..doktor cakap saya dikategori kguguran kecil

Pergi je mana2 sis, nanti Dr scan if baby ok insyaAllah doa yang baik2 & tak de apa2 tu. Saya pon pernah bleeding pergi scan semua baby takde masalah apa & dr cakap tak perlu pergi hospital

blh p kk blh p hsptl...mcm sy dulu p kk pas2 doc scan...die bg surat refer hsptl terus p kat lb....sb ad surat so xp emergency ..

dah g hospital ke? masa pregnant klau ada pendarahan boleh direct ke emergency. slalu nurse akn remind benda ni.

emergency atau klinik tak kisah. asalkan pergi. jangan tanya sini awak. lekas pergi.

pergi hosptl trus..sye xsaran kn g klnik ats pengalaman sye

Pergh boleh tanya dalam ni lagi ekkk

sis sila pi PAC SECEPAT MUNGKIN....

g pac trus dear, jgn tggu2...

pegi emergency terus.