Hai ..na tanya korang beli brng² bby wktu perut berapa bulan ye? Sy 16w tp blum bli apa² lg .

16 Balas

Saya dah 23 weeks hanya beli seluar mengandung 3 helai. Tk beli apa2 utk baby lagi

boleh suggestkan barang yg penting tak untuk bby sbb nk beli yg penting ii dulu

10mo ago

sy pun tk sure..cuma bnyk beli bju je ..lain blum sb tak tahu 🥺😅

Saya start beli bila dah tahu gender. Masa 20weeks. Saya beli sikit2.

awal lagi 16week tu sis.. Nanti dh 25-30 bole beli dah n cuci..

Plan dlm 6bln keatas..awal2 kan nnti tgk brg jadi xsabo 🤣

6 bulan ke atas baru beli barang baby