Susu Formula s26 sma gold

#firstmom Asslammualaikum saya nk tanya normal ke baby berak 2hari sekali , warna najis colour kuning biji biji. Baby saya baru umur 30hari. Dalam 2 3 bila minum susu berak dia 2hari sekali. Perlu ke tukar susu? Nak kata dia sembelit tak ada pula. Cuma berak 2 hari sekali dan najis color kuning. Sebelum ni okay je minum susu s26 sejak awal lagi berak kerap. Skrg je berak 2hari sekali.#ingintahu

1 Balas

Insyallah normal. Yang penting dia berak, kentut. Tahi normal, tak cair, dan tak ada tanda2 perut kembung. Kalau dia ceria dan ok sahaja. Mommy tak perlu risau.

1y ago

okay terima kasih, nurse pun kata normal tapi risau juga.