Minum air kelapa muda

#firstmom . Assalammulaikum mommy semua. Saya nk tnya ni. Masa tgh pregnant blh x minum air kelapa muda. Tu soalan saya Tq mommy

4 Balas

dari 4week pregnant sampai skrg 34week sy selalu minum air kelapa.. everyday tu xde lah tapi every week yes.. Alhamdullilah xde apa2.. kdg2 sy minum air kelapa perah lemon sikit.. lagi rasa segar.. hehe.. tp mungkin tgk pd penerimaan badan jugak kot..

sblom minum hri to sy tnye mak sy dy ckp blh je xada msalah air kelapa lh ubt org dulu2 .kebetulan rumh sy ada kelapa pandan Yang pendek rendang to.. 🥰🥰 isi lembut je

yes! it does contain natural vitamins and minerals. it's suitable to drink during pregnancy

Wsalam, boleh xde masalah.