Breastfeeding

#firstbaby Sy baru bersalin sebulan. Baby twin. Tolong encourage sy sbb sy mampu untk pump susu then bg anak minum direct bottle jee. Itu pun asyik kena perli. Masalah sy, nipple sy pendek dan baby twin, tak larat nk direct bf.

2 Balas

kira sis skrg epmom ke? abaikan je apa yg org nak kata. yg penting sis dah buat yg terbaik. sis follow group support bf happy breastfeeding malaysia kat fb. mostly mommy semua supportive. kena cari cycle positive sis. yg negative tuu abaikan jela. best ye twin.😍