8month in pregnancy

#firstbaby mommies sy nk tnya ada ke mommies sama macam sy kegatalan pada scretchmark diperut, xgaru gatal garu luka, xgaru meroyan dpt garu nikmatmya tapi pedihh bila mandi(luka) ada apa minyak yg dpt kurangkan gatal pada perut ke??? please share pengalaman mommies2 semuaa, xtahan sgt gatalnya kdg geram pun ada🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹

5 Balas

letak minyak utk stretch marks sis, lau sy kurang la sikit rasa gatal tu.. tp mmg sy elakkan pakai sluar bergetah kt area perut, lau x, nauzubillah gatal dia😂 lau gatal pun, gosok slow2 dr luar baju je