Weeks 36 days 1

#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom Mommys semua, sy nk tny klu perut asik mengeras je baby dlm perut okey ke? Nak tny klu miss v sakit n ari-ari sakit tu tanda nk bersalin dh ke?klu baby bergerak keras tu normal ke?kaki cram n perut rasa memulas....please jawapkan soalan sy...terima kasih

1 Balas

Mengeras sakit x? Klu xsakit ok saja. Sakit miss v tu sbb bby nk cari laluan. Kaki cramp & perut memulas pun normal. Keep monitor ya

2y ago

sakit sekejap ii..mcm 2 jam keras lpstu okey sekjp dlm 1 jam stgh..mcm tu..lpstu keras balik😅...