Td g klinik doc bagi vit ni. Sblm ni amal acid folic. Perlu ke stop mkn acid folic? Ke mne lbh sesui

2 Balas

Ni lagi bagus. tapi saya ada tanya doc kata saya ada makan acid folic, dia kata lagi bagus amalkan dua dua. heee. Obimin ni boleh buat kita pening and mual, kalau sis tak tahan makan malam sebelum tidur, jarakan 2-3 jam makanan berat sebelum makan ni. Kalau tak tahan minum dengan air sunquick kosong. hee