#firstmum #first baby

#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing Helo mumy2 knpa ya bby umur nak msuk 5 bln tak mau susu d gigit2 putingbbotol susu bila da rasa susu tu tak mau susu kasi muntah dah tukar botol tpi sma jga d gigit2 ja rsanya mslah susu ke kna tukar...

2 Balas

Takyah tukar susu sis. Tu normal. Baby makin besar lagi dia tak kuat susu sbb dah nak time makan solid food. Kakau tukar risau dia lagi taknak. Tapi ikut sis juga kalau nak tukar susu boleh try beli yg pack kecik dulu

11mo ago

mcm bby sy juga..sanggup 5,6 jam tak mnyusu.lebih rela makan tangan sendiri sampai basah² semuanya 🙂😂 dia tak tau kita risau kat dia tu