Bagus ke susu ni ?

First time nak mencuba.. brand susu ni bagus ke ?

Bagus ke susu ni ?
22 Balas

Bergantung kepada tahap kesesuaian seseorang. Saya minum masa hamil Alhamdulillah okay. Sebaiknya kalau nak cuba ambil sample dulu. Takut tak sesuai. Tapi sis dah beli takpela try je kalau tak sesuai mungkin boleh bagi orang lain

2y ago

Alhamdulillah

I take enfamama when frisomum out of stock. Pernah try enfamama chocolate (rasa light choc je ok lah) n vanilla jugak (manis sikit). But taste wise i think i prefer frisomum☺️

2y ago

sama dgn saya .. consume frisomum .. pada saya tak terlalu manis and sgt diterima tekak saya ..

cousin saya suggest saya utk minum enfamama .. tapi saya try sample dulu .. tapi rupanya tak bole terima di tekak 😅 anmum sedap, tapi terlalu manis dan dktr kk x bagi minum .. hikhik

Saya minum ni waktu trimester 1 , cirit birit .. tapi masih simpan lagi ni masuk trimester kedua nak try minum balik kalau okay sbb sayang beli x minum 😂

bagussss sangat, saya beli yg vanila dan coklat, vanila boleh minum, coklat x boleh, bancuh je yg coklat dah bau hanyir mcm ikan, jadi vanila the best😊

Saya pon minumm ni setelah mcm mcm susu cubaaa.. tpi kena minum sejukkk 😂 Sy amek flavor chocolate sbb yang vanila bau jee pon dah loyaaa 😝

Sy mnum susu ni.. dia naikkn hb jgak.. hb sy msa discharge dr wad jd 8.. lps tu mnum susu ni terus naik 11.. skrg maintain 11 ke ats..

2y ago

Aah.. sbb kt dlm susu tu semua ada..

Masa first trimester dulu ambil susu ni perisa coklat sedap xperlu tambah gula.. mmbntu pelembangan baby ..nice

saya pernah minum kejap sebelum alah teruk. so far okay la , just sbb muntah dulu jadi fobia minum susu ni. 😅 .

2y ago

sebelum ni okay je minum, tambah vanilla, mmg sedap. tapi time tuh satu apa pun tak bole masuk, termasuk susu ni , so terus fobia.

sye pown beli susu nie sbb org recommend tpi sye x bleh nak minum sbb alahan..😅so rsenye ikut masing2