ULTRASOUND BABY

hi, first time mom here…nk tanya utk mommy ii yg dh pernah ada pengalaman buat ultrasoud, biasanya range harga berapa ye and perlu bawak apa ii dokumen like sijil nikah ke utk buat ultrasound dkt klinik swasta?

5 Balas

saya scan dekat sonobee weekday dpt RM28 je kalau weekend RM33. Try la sonobee plus dia pun ada banyak cawangan

3mo ago

saya scan sonobee putrajaya dkat megaklinik zahran, sonographer dia best ramah and detail dia godek perut hehehe dri sebelum pregnant pun pergi situ untuk check dalaman

kalau scan tvs klinik swasta pergi haritu RM80. scan kat perut biasa murah skit kot.

Sonobee..RM28 je scan weekday +RM2 utk print gambar scan tu..

Depends on harga klinik tu. Bawa diri and IC je😊

Saya scan at 6 weeks di klinik Rm99