Sharing Ectopic pregnancy

My first pregnancy selpas 2 tahun berkahwin , disahkan kandungan luar rahim sbb msa scan tk nmpk kntung tp ad free fluid dan mmg tgh bleeding..kena wad 3hr 2mlm utk buat test beta hcg ..first bacaan 1000 lbh lps tu menurun ke 400 dan trun lagi 300 ..tiber dia naik blik lps kli keempt ambek drah dan mkin naik lgi finally trpksa buat operation ...tiub sebelah kanan trpksa potong dan dktor kata ada cyst yg dah pecah dkt rahim... Now tgh pantang nak jaga luka🙃Semoga ada rezeki yg lbh baik lps ni #bantusharing #firstmom

5 Balas

Allahu.. inshaAllah ada hikmahnya ujian ni untuk sis & suami. kuat ya sis. selagi ada rahim, selagi tu ada peluang untuk dapat zuriat lagi. rehat & pulihkan diri dulu fizikal mental & emosi. moga Allah naikkan darjat sis dengan ujian ni 🤲🏻💐

sabar ya dear.. inshaa allah rezeki anak akan tiba tepat pada masanya, yakin dengan perancangan allah.. sekarang ni fokus dengan proses penyembuhan fizikal & mental.. semoga cepat sembuh ❤️🤲

sye skng tgh prgnt twin...slpas kgugurn...allah bg rezeki x dijngka ..sye doakn sis sntiase sihat...n next journey prgnancy dpt baby twin...bnykkn brsbr n sntiase redha ye sis..☺️☺️💝

Same here but i tube kiri. Now dah dpt anak lain dah nak setahun dah pun hehe. Be strong mommy percaya pada rezeki

3mo ago

tq sis🫶

Semoga ada rezeki pregnant n selamat smpai bersalin lg sis..