Working mummy

First pregnancy. Dah nak masuk 11weeks, still kerja macam biase. Penat mental & fizikal jugak kdg2 bila bkerja dgn orang yang asyik sama kn kite dgn die. Hari2 bgthu time die mngandung dulu shari sebelum bsalin pon still kerja lgi. Budak2 sekarang lembik, bru mgandung sikit dh lemah. Nak minta cuti pon kena soal. Kenapa asyk pergi klinik la, kenape jage sgt makan la. Sangat2 negative 💆🏻‍♀️ sakit kepala hari2 dgr.

6 Balas

problemnya manusia macam tu, sukati kita la kan, body kita, demi anak dalam perut jugak. saya yang wfh pun ambik cuti panjang sebab perit sangat alahan teruk sampai tk boleh buat apa2, cepat pening dan loya sepanjang masa, dahla kerja kena guna mental, silap hari bulan boleh pengsan gitu je. awak ignore jela, jangan dilayan sangat, nanti stress boleh effect baby.